Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Suur-Seudun Osuuskauppa mukana hankkeessa, joka mahdollistaa työtä Ukrainasta paenneille ihmisille – Rekrytointi parhaillaan käynnissä

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO ottaa osaa Työstä turvaa -hankkeeseen, jonka avulla on mahdollista tarjota työtä yli kymmeneen SSO:n toimipaikkaan Ukrainasta paenneille ihmisille. Rekrytointi on parhaillaan käynnissä.

SSO:lla on jo tänä päivänä töissä myös ukrainaa puhuvia henkilöitä, jotka SSO on valjastanut avuksi työhaastatteluihin sekä perehdyttämiseen.

– Soveltuvia tehtäviä ovat kaupan puolella hyllytys, verkkokaupan ostosten keräily ja avustavat tehtävät sekä liikennekaupassa ja ravintoloissa tiskaaminen, plokkarin työt sekä englantia osaaville monet muut tehtävät, kertoo SSO:n henkilöstöjohtaja Hanna Somersalo tiedotteessa.

Työstä turvaa -hanke on Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n ja StaffPointin yhteistyössä käynnistämä, jonka avulla on mahdollista tarjota työtä Ukrainasta sotaa paenneille ihmisille. Työtä voi hakea Staffpointin TalentPointin kautta, joka välittää hakijat oikeille alueille.