Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vuoden pikkuyrittäjät -finaalin voitto Ojakkalan koulun Venla Soiniselle ja Matilda Sepälle

Vuoden pikkuyrittäjät -finaalin voitto meni tänä vuonna Ojakkalan koulun pikkuyrittäjille Venla Soiniselle ja Matilda Sepälle. Nuorten kehittämä Fimovm valmistaa itse tehtyjä pinnejä, korvakoruja, avainnauhoja ja avaimenperiä. Koululaisten yrittäjäkisa huipentui keskiviikkona myyntitapahtumaan ja finaaliin Helsingin Triplassa.

Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämään Pikkuyrittäjät -kisan finaaliin pääsi tänä vuonna viisi 4.– 6.-luokkalaisten perustamaa yritystä. Esillä oli koriste-esineitä, hiustuotteita, koruja, kynttilöitä ja saippuaa.

Pikkuyrittäjät on alakouluille suunnattu ohjelma, jossa oppilaat perustavat oman pikkuyrityksensä. Ohjelma on 18 tunnin maksuton kokonaisuus, joka koostuu yhdeksästä teemasta. Kunkin teeman käsittely kestää 1-2 oppituntia.

Ohjelma huipentuu myyntitapahtumaan ja tilinpäätösjuhlaan. Pikkuyrittäjät on osa voittoa tavoittelemattoman Nuori Yrittäjyys ry:n toimintaa. KORJAUS 3.5.2022 KLO 13.30: Korjattu Venlan nimi oikein.