Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin maauimalahankkeen päätepiste: joukkorahoituksen loput rahat NuPSille hyväntekeväisyyteen

Nummelan maauimalahanke sai päätepisteensä kuluneella viikolla. Vihdin Jäähalli Oy: hallitus päätti lahjoittaa maauimalan joukkorahoituksen loput rahat, 5 000 euroa, Nummelan Palloseuralle vähävaraisten perheiden lasten harrastusrahastoon.

– Puolet joukkorahoittajien sijoituksista palautettiin tilitietonsa ilmoittaneille. Kaikki eivät halunneet rahojaan takaisin, ja jotkut ehdottivat niitä käytettäväksi hyväntekeväisyyteen, perustelee hankkeen puuhamies Matti Harju, Vihdin Jäähalli Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Harjulle oli Iloinen yllätys, että joukkorahoitukseen osallistuneiden palaute on ollut pelkästään kiittävää ja kannustavaa. Samalla on ihmetelty kunnan suhtautumista.

– Joukkorahoitus osoitti, miten toivottu maauimala oli. Ja se olisi ollut kunnalle ylivoimaisen edullinen. On todella sääli, että tämä epäonnistuminen vähentää kuntalaisten ja kolmannen sektorin halukkuutta yhteistyöhön kunnan kanssa myös tulevaisuudessa. Vihdin Jäähalli Oy:n seuraavaa hanketta saa varmasti odottaa pitkään, toteaa Harju.

Kunnanhallitus päätti maanantaina esittää valtuustolle hyväksyttäväksi Vihdin uuden strategian, johon oli kirjattu neljä arvoa: palveluhenkisyys, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja rohkeus.

– Kunnan työntekijöiden ja luottamushenkilöiden pitäisi toimia näiden mukaisesti. Kun luin näiden arvojen tarkempia kuvauksia, alkoi naurattaa. Mielestäni maauimalahankkeen käsittely meni kaikkien näiden arvojen vastaisesti. Kannattaa tutustua niihin kunnan kotisivuilla. Toivotaan, että kunta toimisi jatkossa niiden mukaisesti, Matti Harju tuumii.