Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin lukion vanhat pääsivät vihdoinkin tanssimaan – katso kuvakooste

Vanhojenpäivä on lukion toisen vuoden opiskelijoiden viettämä juhlapäivä ja vanhojen tanssit ovat yksi opiskelun kohokohdista.

Nummelanharjun koulun liikuntasalissa torstaina 28.4 järjestetyt Vanhojen tanssit olivat Nummelan ja Vihdin lukioiden historiassa 35. tanssit tähän mennessä.

Vihdin lukion Vanhat esiintyivät ensin päivällä oman koulun väelle ja illalla perinteiseen tapaan vanhemmille ja sukulaisille. Vanhojen tansseihin osallistui tänä vuonna yhteensä 66 ahkerasti harjoitellutta tanssiparia. Vanhojentanssien valmentajina toimivat Vihdin lukion liikunnanopettajat Harri Urpilainen ja Hannele Lahti. Harjoituskertoja on ollut kymmeniä ja ensimmäiset yhteiset tanssiharjoitukset on pidetty viime vuoden marraskuussa.

Tansseina oli raikas kattaus perinteisempää vanhojentanssimusiikkia sekä tuulahdus uudempaa soitantaa. Vanhojen tanssien lopussa toisen vuoden opiskelijat esittivät myös oman tanssinsa, jonka esittäminen kuuluu perinteisiin. Vihdin lukion Vanhojen esitys oli todella mukaansatempaava.