Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihti-Gymin kilpajoukkueilla menestyksekäs kevätkausi

Liikuntaseura Vihti-Gymille kevätkausi on ollut varsin menestyksekäs niin voimistelussa kuin cheerleadingissä. Koronasulkujen jälkeen urheilijat ovat näyttäneet tuomareille parastaan ja seura on palkittu yhteensä kahdeksalla mitalisijalla.

Tanssillisessa voimistelussa kevätkausi on ollut varsin menestyksekäs. Tanssillisen voimistelun joukkueet ovat tuoneet seuralle kevään aikana kahdesta kilpailusta viisi mitalia: neljä kultaista ja yhden hopean.

16–19-vuotiaiden joukkue Alegria on voittanut kaikki kauden aikana käydyt kilpailut ylivoimaisesti. Joukkue voitti mestaruuskultaa 23.4. Jyväskylässä mestaruuskilpailuissa. Kun joukkue esitti syksyllä 2021 ensimmäisen kerran Evakon lauluun tehdyn koreografian ”Kerran 1940 -luvulla”, ohjelma oli koskettavan upea. Kukaan ei osannut odottaa millaisen syvyyden ohjelma saisi kevään aikana Ukrainan sodan alettua.

Lasten joukkue Clarat on menestynyt niin ikään kilpailuissa ja jakanut ensimmäisen sijan kevään molemmissa kilpailuissa. Korennot (16–19v.) on tehnyt vahvan sarjanousun kauden aikana ja taannut lähes kaikissa kilpailuissa Vihti-Gymille tuplavoiton 16–19v. sarjassa hopeisilla mitaleilla. Korennot voimistelivat Jyväskylän mestaruuskilpailuissa hopeaa.

Tanssillisessa voimistelussa on vielä käymättä Tanvo cup 4, joka ratkaisee Cup-voitot. Viimeinen osakilpailu käydään 7.5. Oulussa. Vihti-Gymille on odotettavissa kultaa ja hopeaa cup-kilpailusta.

Joukkuevoimistelijat ovat vasta avanneet kevään kilpailukauden. Sekä Alessialle että Liletelle kevätkausi on tuonut mukanaan sarjanousut. Forssa Cupissa 24.4. Lilette onnistui tiukassa kilpailussa saavuttamaan pronssia kategorialla 3. Alessialle Forssa Cup oli myös menestyksekäs: joukkue onnistui parantamaan huomattavasti kategoriaa edellisistä kilpailuista saavuttaen kategorian 5.

Myös cheerleadingissä on juhlittu mitalisijoja kevään aikana. Level 2 minit -sarjassa kilpaileva Viable saavutti 3. sijan etäkilpailuina käydyistä Start Etelä -kilpailuista 14.2. Klassikkojoukkue level 2 -sarjassa kilpailevalle Voimalle tarttui pronssiset mitalit mukaan 9.4. Vierumäellä käydyistä kilpailuista.

Liikuntaseura Vihti-Gymin perinteisessä Kevätkimarassa 14.5. nähdään seuran harrasteryhmien esityksiä sekä kilpajoukkueiden kevään kilpaohjelmia. Näytösten aikataulut sekä muut tiedot löytyvät seuran nettisivuilta osoitteesta www.vihti-gym.fi