Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Julius Melonin lauluoppilailla kevätkonsertti Nummelassa

Julius Melonin lauluoppilaiden kevätkonsertti on jälleen mahdollista järjestää pitkän koronatauon jälkeen. Konsertti on lauantaina 14.5. kello 17 Nummelan seurakuntakeskuksessa.

Konsertissa kuullaan musikaalisävelmiä, elokuva- ja popmusiikkia, kansanlauluja, myös ukrainalaispainotteista musiikkia, Kaj Chydeniuksen Natalia ja ukrainalainen kansanlaulu Hiljainen tienoo, hämyinen maa, sävelmiä musikaalista Viulunsoittaja katolla, Summertime George Gershwinin oopperasta Porgy and Bess. Muita säveltäjiä ovat esimerkiksi Petri Laaksonen, Kaj Chydenius, Adele, Toni Wirtanen, Toivo Kärki, Lasse Kurki ja Jonna Tervomaa.

Konsertin juontaa Julius Meloni, piano: Marja-Liisa Meloni ja Marius Meloni, viulu: Lauri Löksy. Miksaajana toimii Jari Hautio ja kuvaajana Veikko Hautio.

Konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelma maksaa 15 euroa ja siihen sisältyy kahvitus konsertin jälkeen. Konsertin tuotto menee Ukrainan hyväksi.