Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lasten Superlauantai -kulttuuritapahtuma Vihdin kirkonkylässä kesäkuussa

Vihdin kunnan kulttuuripalvelut järjestää yhdessä taideopistojen ja kulttuuritoimijoiden kanssa 18. kesäkuuta lapsille suunnatun Lasten Superlauantai -kulttuuritapahtuman Vihdin kirkonkylässä Vihdin Teatterin kesäteatterin ympäristössä. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen. Portit tapahtuma-alueelle aukeavat kello 10 ja aktiviteetit päättyvät noin 16.

Lasten Superlauantain aikana lapset pääsevät taiteen keinoin erilaisissa työpajoissa herättelemään sisäistä supersankariaan. Tutkinnan alla on esimerkiksi miltä supersankari näyttää, kuulostaa ja mikä on sankarin tunnuslause. Vauhdikkaan luomistyön lomassa on koettavissa paljon erilaista lapsille suunnattua ohjelmaa kuten sirkusta, musiikkia, tanssia, teatteria ja elokuvia. Vihdin Kinossa on päivän aikana kaksi ilmaista näytöstä lapsiperheille.

Mukana päivän menossa on muun muassa suosittu lastenorkesteri Pellekaija Pum, Blind Gut Companyn ”Kuin kala puussa” -sirkusesitys, Teatteri Nummelan Yökyöpelit -show, Matka musiikin maailmaan -konsertti, Palmun musiikkikoulun konsertti ja paljon muuta.

Mukana tapahtuman järjestelyissä mm. Vihdin kulttuuri-, museo- ja kirjastopalvelut, Vihdin Teatteri, Vihdin Kino, Teatteri Nummela, Tanssiopisto Vinha, Vihdin Kuvataidekoulu, Palmun musiikkikoulu, Minkart.