Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Musiikin runsautta Vihdin kirkossa toukokuussa

Toukokuussa oli alun perin tarkoitus järjestää kuorofestivaali, jonka pääesiintyjä olisi ollut amerikkalainen Anderson University Chorale. Kuoro on monesti vieraillut Vihdissä, ja koronan vuoksi tämä vierailu on siirtynyt. Ja siirtyy valitettavasti edelleen, kertoo johtava kanttori Kaisa-Leena Hannikainen Vihdin seurakunnasta.

Sen sijaan muita konsertteja on toukokuussa Vihdin kirkossa runsaasti. Takana on jo 6.5. ollut Club for fiven konsertti. Torstaina 12.5. kello 17 Hannu Kiiskin sello-oppilaita voi kuulla Vihdin kirkossa. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Hannu Kiiskin sello-oppilaita voi kuulla Vihdin kirkossa torstaina 12.5. kello 17.

Sunnuntaina 15.5. kello 18 Vihdin kirkon konsertissa esittäytyy Kamarikuoro Gloria, jota johtaa Seppo Murto. Kamarikuoro Glorian laulajat ovat joko kirkkomuusikkoja, jotka työskentelevät maamme suomen- ja ruotsinkielisissä seurakunnissa, tai kokeita musiikin ammattilaisia. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.

Perjantaina 20.5. kello 19 on Lohjan kaupunginorkesterin konsertti, lisätietoja orkesterin nettisivuilta.

Sunnuntaina 22.5. kello 18 on Vihdin kamarikuoron Kevätkonsertti, jossa yhdessä soitinensemblen kanssa esitetään John Rutterin Requiem ja suomalaista kuoromusiikkia. Solistina on sopraano Johanna Isokoski, joka esittää myös muutaman suomalaisen laulun. Konsertin lipputulot menevät lyhentämättöminä Ukrainan perheiden tukemiseksi. Liput aikuiset 20 euroa, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.