Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihtiläisen Antti Huttusen perustama Retkipaikka 10-vuotias

Retkipaikka juhlii 10-vuotista taivaltaan Nuuksiossa, Suomen luontokeskus Haltiassa Espoossa perjantaina.

Retkipaikan perustaja ja toimitusjohtaja on vihtiläinen Antti Huttunen. Hänen retkeilyinnostaan tuli ensin yhden miehen blogi, josta kehittyi yli 1,3 miljoonaa suomalaista tavoittava yli sadan avustajan media, kansainvälinen tv-sarja ja retkeilykirjojen sarja sekä luontomatkailuyritys.

Vuosien saatossa Retkipaikasta on kehittynyt vaikuttavaksi toimija retkeilyn ja kotimaanmatkailun saralla.

– Toimistomme on siirtynyt perustaja Antti Huttusen vintiltä Suomen luontokeskus Haltian rakennukseen, ja työllistämiemme ihmisten lukumäärä on moninkertaistunut. Vuosien varrella kirjojamme on myyty yli 30 000 kappaletta, ja moni muistaa meidät myös Yle TV1:llä nähdystä upeasta Metsien kätkemä -televisiosarjasta, tiedottaa Retkipaikka.

Retkipaikka.fi -sivustolla on julkaistu jo yli 3 500 retkijuttua eri puolilta Suomea. Viime vuosina Retkipaikka on tuonut runsaasti palveluita näytön takaa myös todellisille metsäpoluille. Wine in the Woods -metsäviinitasting nousi suosituksi jo ensimmäisenä kesänään, päässen heti Hungry for Finland -ruokamatkailukilpailun finaaliin.

– Järjestämme erilaisia kursseja, elämyksiä ja muita palveluita Nuuksiossa sekä pian muuallakin.

– Olisi mahtavaa, jos pystyisimme olemaan matkailu- ja retkeilykentän ilona Nuuksion lisäksi myös esimerkiksi Järvi-Suomessa, Kolilla, Saaristossa ja Lapissa, Huttunen unelmoi.