Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Nummelan Martoilla kierrätystapahtuma

Nummelan Martat järjestää koronatauon jälkeen kierrätystapahtuman K-Supermarket Nummelan pihalla pysäköintialueen reunalla lähellä Rinki-kierrätyspistettä torstaina 19.5. kello 17–19. Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen auto pysähtyy silloin Nummelaan keräämään erilaista uudelleen käyttöön sopivaa tavaraa. Nummelan Martat vastaanottaa tavaroita kyseisenä aikana. Tavaranyssäköitä ei saa jättää pysäköintialueelle muuna aikana.

Kierrätyskeskuksen auto kerää kaikenlaisia kierrätykseen sopivia, siistejä, ehjiä ja puhtaita kodin pientavaroita, kuten astioita, keittiötarvikkeita, koriste-esineitä, säilytystarvikkeita ja siivousvälineitä, vaatteita ja kodintekstiilejä sekä askarteluun ja käsitöihin sopivia materiaaleja ja tarvikkeita. Pakkauksen päälle voi kirjoittaa Näprä.

Myös kenkiä, laukkuja, asusteita, kirjoja, pelejä, leluja, levyjä sekä urheilu- ja harrastusvälineitä otetaan vastaan. Polkupyöriä ja niiden osia sekä pieniä sähkö- ja elektroniikkalaitteita voi tuoda myös viallisina, sillä kierrätyskeskus korjaa niitä käyttökuntoon.

Keräyksellä tuetaan ympäristö ja -työllistämistyötä. Tavarat jatkavat matkaansa Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen myymälöihin tai ilmaisosastoille, kädentaitopalvelu Näprän osastoille tai Näprän ilmaistukkuun päiväkotien ja koulujen iloksi.

Polkupyörät ja elektroniikkalaitteet huolletaan ja korjataan kierrätyskeskuksen verstaalla uudelle kierrokselle.