Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Veteraanigolf järjestetään jälleen kesäkuussa Vihdissä: "Pelaamassa on ollut melkoinen määrä julkisuudesta tuttuja golfareita"

Vihti Golf järjestää tulevana kesänä hyväntekeväisyysgolfin, jonka tuotto menee lyhentämättömänä Vihdin Rintamaveteeranit Ry:lle.

Vihti Golfin järjestämä hyväntekeväisyysgolf sai alkunsa vuonna 2007 Timo Hirvelän aloitteesta. Vihdin rintamaveteraanien yhdistys valikoitui yksimielisesti hyväntekeväisyyskohteeksi. Tänä vuonna perjantaina 10. kesäkuuta pelattava hyväntekeväisyysgolf on järjestyksessään 15:s. Vihti Golf on tarjonnut joka vuosi tapahtumalle pelikentän veloituksetta käyttöön.

– Aikoinaan ideaa toteuttaessani pyysin mukaan Vihdin Rintamaveteraanien silloista puheenjohtajaa Mauri Lindholmia ja niin homma lähti käyntiin. Vuosien saatossa Mauri antoi tapahtumalle merkittävän panoksensa. Mauri menehtyi tänä talvena ja haluamme kunnioittaa Maurin muistoa nimeämällä joukkueen hänen mukaansa. Kyseisessä joukkueessa pelaavat Maurin läheiset, kertoo Hirvelä.

Hyväntekeväisyysgolf on kasvanut vuosien varrella ainutlaatuiseksi tapahtumaksi Suomessa ja nykyään järjestelyissä on mukana useampi tekijä. Timo Hirvelän lisäksi tapahtuman puuhamiehinä toimivat joukkueiden kerääjät Pentti Hannukainen ja Juha Kiviniemi, sekä Vihdin Rintamaveteraanien yhdistyksen rahastonhoitaja Jarmo Viirto ja Vihti Golfin toimitusjohtaja Janne Uotila.

– Kaiken kaikkiaan hyväntekeväisyysgolfin avulla rahaa on kerätty lähes 200 000 euroa ja tänä vuonna saammekin jännittää, meneekö maaginen raja rikki, Kiviniemi iloitsee.

Tapahtumaan on osallistunut vuosittain keskimäärin 30–50 joukkuetta, ja kilpailumaksu on tänä vuonna 375 euroa kolmen hengen joukkueelta. Mukana on paljon yrityksiä ja osalle yrityksistä tapahtumasta on muodostunut perinne.

Ilmoittautuminen on vielä auki ja järjestäjät sanovatkin, että kaikki uudetkin osallistujat ovat lämpimästi tervetulleita.

– Pelaamassa on ollut myös melkoinen määrä julkisuudesta tuttuja golfareita. Kesäkuussa ilmoittautuneiden joukossa ovat ainakin Tiki Tikkanen, Jukka Laaksonen, Jari Isometsä, Aleksi Mäkelä ja Jukka Hallikainen, Hirvelä mainitsee.

Tapahtuma alkaa aamulla yhdeksältä aamiaisella ja yhteislähtö tapahtuu puoli yhdentoista aikaan. Tapahtuma päättyy yhteiseen päivälliseen, palkintojenjakoon sekä Vihdin Rintamaveteraaneille luovutettavaan lahjasekkiin. Lisäksi paikalle on tulossa Reserviläiskuoro, joka esittää tapahtuman lopuksi kappaleen Veteraanin iltahuuto.

– Perinteisesti meille tulee Vihdin rintamaveteraaneja paikalle oman kuntonsa rajoissa. Hannes Tuovinen sekä Jouko Haasto ovat tuttu näky tapahtumassa, Viirto muistelee.

Elossa olevia rintamaveteraaneja, puolisoita ja leskiä on Vihdissä tällä hetkellä hieman yli 30 henkilöä.