Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vihti Race -seikkailutapahtuma järjestetään Vihdissä kymmenettä kertaa heinäkuussa

Vihti Race järjestetään Vihdissä kymmenettä kertaa. Tapahtuma-ajankohta on 2.– 3. heinäkuuta. Joukkueet voivat ilmoittautua kisaan mukaan 29. toukokuuta asti. Vihti Race on seikkailu, jossa liikutaan polkupyörillä sekä etsitään rastipaikkoja Vihdissä ja sen lähialueilla. Seikkailutapahtuma kestää 24 tuntia, ja se jakautuu kolmeen, noin kuusi tuntia kestävään jaksoon. Osallistujat liikkuvat kolmen kilpailijan joukkuein. Tavoite on löytää rastipaikoille vihjeiden ja karttojen avulla ja suorittaa rasteilla eri tehtäviä. Matkalla on kylmärasteja, joiden suorittaminen on vapaaehtoista.

– Tapahtuma houkuttelee vuosittain osallistujia myös muilta paikkakunnilta. Viime vuonna mukana oli joukkueita muun muassa Helsingistä, Espoosta, Karkkilasta, Vaasasta, Kouvolasta ja Heinolasta. Tänä vuonna osa rasteista sijaitsee Nummelassa, jossa yleisö pääsee seuraamaan joukkueiden suorituksia, kertoo seikkailunjohtajana toimiva liikuntakoordinaattori Meri Viljanen Vihdin kunnasta.

Kilpailussa on kaksi sarjaa: lyhyemmän reitin ja vähemmän rasteja sisältävä retkisarja sekä vaativampi ja fyysisesti rankempi seikkailusarja. Kilpailuun voi osallistua myös sähköpyörällä.