Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tarkkuuslaukaisua, pituushyppyä, padelia – Tutustu lajiin -päivä järjestetään kesäkuussa Nummelassa

Vihdin kunnan liikuntapalvelut järjestää yhteistyössä vihtiläisten liikuntajärjestöjen kanssa Tutustu lajiin -päivän lauantaina 11.6. kello 10-15 Aura Light Certos Areenalla Nummelassa. Tapahtumassa on mukana useita paikallisia liikunta-alan toimijoita sekä Padel Vihti.

Tarjolla on Vihdin Pallon heittotutka ja tarkkuussyöttö, Nummelan Palloseuran esittelyjä ja tarkkuuslaukaisua, Vihdin Quickstepin lyhyitä tanssiryhmiä, tanssiesityksiä sekä just dance -peli, jossa voi haastaa opettajan tanssimaan. Nummela Thaiboxing ja Taekwondo Vihti järjestävät lajikokeilua ja esittelyjä, Vihdin Viesti ja Urheiluveteraanit juoksua ja pituushyppyä, Rasti-Vihdillä on leimaus- ja pujotteluradat, harjoituksia karttamerkeistä sekä suunnistusta. Padel Vihdillä on ulkoalueella padelia.

Mukana ovat myös Vihdin Rennot Heittelijät ja Vihdin Salisudet. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

– Ajatuksena on, että voisi vapaasti tutustua erilaisiin lajeihin ja ehkäpä löytää itselleen harrastuksen. Mukana on sekä lapsille että aikuisille suunnattua toimintaa, kertoo liikuntapäällikkö Sari Sarpaneva Vihdin kunnasta.