Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vihdin Ojakkalan kyläkokous: virkistäytymismahdollisuuksia kaivataan lisää

Ojakkalan kylätoimikunnan puheenjohtajana jatkaa Jari Maarto kauden 2022–23.

Kylätoimikuntaan valittiin lisäksi Paavo Hacklin, Tuula Moisander, Kalervo Maarto ja Janne Andberg. Yhdistyksien edustajat kylätoimikunnassa ovat Enäjärven Jäähileiden Osmo Pasuri, Ojakkalan Maamiesseuran Markku Hacklin ja Oskari Virtanen, Ojakkalan Marttojen Pirjo Iltanen ja Anneli Lippo sekä Ojakkalan Visan Kari Pieviläinen.

Urheilutalossa pidetyssä kyläkokouksessa käytiin paljon keskustelua Ojakkalassa sijaitsevista virkistysalueista – esimerkiksi kovasti kaivattua laavua nuotiopaikalla ei vieläkään Ojakkalasta löydy. Myös Ojakkalan uimapaikan tilanne nousi esille: rannan kaislikko on kasvanut runsaasti ja täyttää rannan läheisyydessä olevan vesialueen. Enäjärven vedenlaatu ei ole hyvä ympäri vuoden, joten virkistäytymismahdollisuuksia kaivataan enemmän kuivalle maalle, rannalle.

Ojakkalan Elomarkkinoiden päiväksi on valikoitunut sunnuntai 14.8. Syksymmällä päätettiin järjestää jälleen suositut Ojakkalan muisteloiltamat.