Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vihdin seurakunta käynnistää luontohengellisyysryhmän  – Painopisteenä yhteys luontoon

Vihdin seurakunta käynnistää luontohengellisyysryhmän, joka kokoontuu eri luontopaikoissa Vihdin alueen polkuja kulkien. Ryhmässä vaalitaan henkilökohtaista hengellistä elämää kuunnellen ja hiljaisesti rukoillen metsässä, poluilla ja rannoilla.

Luontohengellisyys kytkee yhteen kokonaisvaltaisen luontohyvinvoinnin, kristillisen hiljaisuuden viljelyn ja ekologisen ajattelun. Painopisteenä on yhteys luontoon.

Jokaiseen tapaamiseen liittyy lyhyt jakamiskierros kommentoimattoman eli kontemplatiivisen kuuntelun periaattein.

Ensimmäisellä kerralla ryhmä suuntaa Pääkslahteen 12.6. ja sitten kerran kuukaudessa vuodenaikojen ja kirkkovuoden rytmissä. Tapaamisten väliajoilla kukin kulkee omia luontopolkujaan, on sanan äärellä omatoimisesti, ehkä päiväkirjaa pitäen. Seuraavat kerrat ovat 10.7. ja 7.8.

Kuntoa osallistujille pitää olla sen verran, että jaksaa kulkea polkuja vähimmillään kolme kilometriä ja enintään seitsemän kilometriä säässä kuin säässä ympäri vuoden. Ryhmä on maksuton. Matkoille tulee pukeutua sään mukaan. Istuinalusta kannattaa olla mukana.

Ryhmän ohjaajana toimivat Marja Uotila (Hiljaisuuden Ystävät ry:n luontohengellisyyskoulutus) sekä Maria Hanhikorpi Vihdin seurakunnasta. Tiedustelut ja ilmoittautumiset joko marja_uotila@hotmail.com tai soittopyyntö tekstiviestillä 050 3087184.