Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

NuPS jatkaa nelosen sarjakärjessä, Hanko vastassa perjantaina

Nummelan Palloseuran miesten edustusjoukkue on jatkanut hyviä otteita jalkapallon 4. divisioonassa. Viimeisessä pelissä jalkoihin jäi IIF Inkoosta tennislukemin 0-6 ja joukkue on sarjan piikkipaikalla, kun pelattuna on 8 ottelukierrosta.

Tulevana perjantaina Nummelaan saapuu vieraaksi perinteikäs FC HIK Hangosta. Edustusjoukkueen vastuuvalmentaja Timo Saari on ollut tyytyväinen joukkueen viimeaikaisiin otteisiin:

– Vierailu Inkooseen tuotti täyden pistepotin ja samalla saimme hiukan piste-eroa muihin joukkueisiin. Itseasiassa molemmat miesjoukkueet, sekä edustus, että reservi ovat sarjojensa kärjessä. Kaikki jahtaavat ensimmäisenä olevaa ja meidän pitää tiedostaa tämä. Ote ei saa herpaantua eikä hyvänolon tunne saa olla päällimmäisenä, kun sarjat taas jatkuvat. Edessä on taas ”tuplakierros”, eli molemmilla joukkueilla on sama pelipäivä. Valmennukselle tuottaa toki omat haasteensa rakentaa ja jakaa koko toiminta kahteen paikkaan, mutta onneksi pelaajiston ja myös taustojen suhteen meillä on hyvä tilanne resurssien suhteen, Saari analysoi tiedotteessa.

Tämän viikon perjantain kotiottelusta Hankoa vastaan Saari odottaa mielenkiintoista ottelua.

– FC HIK on aina ollut mielenkiintoinen vastustaja ja sitä se on nytkin. Inkoossa pelattiin loistokuntoisella tekonurmella ja nyt palaamme kotikentän nurmelle. Myös Hanko pelaa nurmella, joten siinä suhteessa puntit on tasan. Molempien miesjoukkueiden ollessa samaan aikaan liikkeellä, käytettävissä olevien pelaajien määrä selviää vasta pelipäivänä. Rinki on laaja ja tämänhetkinen terveystilanne on hyvä. Ringin laajuus saa myös kilpailutilanteen peliajan suhteen aikaiseksi ja meille valmennukselle jääkin vaikea tehtävä löytää ja valita kulloinkin paras kokoonpano kentälle. Uskon, että sisäinen kilpailutilanne nostaa virettä myös kentällä ja se tarjoaa vaihtoehtoja myös muuttaa tarvittaessa pelitapaamme. Kilpailutilanteesta huolimatta tunnelma ja fiilis joukkueen sisällä on erittäin hyvä ja toisia kannustava, Saari toteaa.

Miesten nelonen

NuPS - FC HIK

pe 17.6.2022 klo 18:00

Kuoppanummen nurmi