Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kesämusiikkia Vihdin kirkolla ja Nummelassa – Kesämusiikkia-sarjan konsertit torstaisin

Monipuolisten konserttien sarja musiikin ystäville.

Vihdin kirkon Kesämusiikkia-sarja jatkuu jälleen tänä kesänä. Konsertit ovat torstaisin.

Juhannusviikolla ei ole torstaikonserttia, vaan perinteinen Suviyön soitto juhannusaattona klo 22. Mukana Ulla Eho-Saario ja Timo Saario, kolehti ukrainalaisten auttamiseksi.

Torstaina 30.6. klo 19 vihtiläiset isä ja poika Otto Virtanen (fagotti) ja Soini Virtanen (piano ja urut) soittavat kamarimusiikkia mm. Beethovenilta, Bozzalta ja Bachilta. Otto Virtanen on Radion sinfoniaorkesterin 1. soolofagotisti. Orkesterimuusikkouden lisäksi hän on aktiivinen kamarimuusikko ja monipuolinen instrumenttinsa sanansaattaja. Soini Virtanen toimii tämän kesän kesäkanttorina Vihdin seurakunnassa. Hän opiskelee Sibelius-Akatemian Kuopion yksikössä kirkkomusiikkia. Konsertin ohjelmatulot ukrainalaisten auttamiseksi.

Torstaina 7.7. klo 19 konsertin otsikkona on Kesäyön unelma, esiintyjinä pianisti Pekka Toivonen ja sellisti Tatu Ahola. Konsertti sisältää raukean romanttista musisointia pianolla ja sellolla. Pekka Toivosen – omintakeisen säveltäjän, pianistin ja graafikon – musiikki on herättänyt suurta ihastusta Vihdin kirkossa aiemminkin, joten nyt sitä saa lisää!

Torstaina 14.7. klo 19 altto Vuokko Saariaho ja urkuri Anna Pulli-Huomo esittävät J.S Bachin Soolokantaatit 82 ja 169. Vuokko Saariaho on säännöllisesti konsertoiva laulaja ja monipuolinen musiikin ammattilainen. Anna Pulli-Huomo Helsingin tuomiokirkon urkuri, joka viimeistelee kirkkomusiikin jatko-opintojaan Sibelius-Akatemiassa.

Torstaina 21.7. on esiintymisvuorossa Vihdissä jo monesti vieraillut Barokkiyhtye Galantina.

Torstain 28.7. klo 19 konsertin otsikko on Lacrimosa – lohdutuksen lauluja. Esiintyjät ovat Pirjo Honkanen, sopraano, Saana-Maria Tenkanen, sopraano, Taru Muranen, altto ja Paavo Muranen, tenori. Konsertin ohjelmatulot ukrainalaisten auttamiseksi.

Torstaina 4.8. klo 19 pianotaiteilija Jouni Somero soittaa sekä ukrainalaista että suomalaista musiikkia.

Sunnuntaina 8.7. klo 16 soittaa saksalainen pianotaiteilija Steffen Hartmann Nummelan seurakuntakeskuksen kirkkosalissa Merikannon, Bachin ja Torben Maiwaldin sävellyksiä.

Hartmannin konserttia lukuun ottamatta kaikki muut konsertit ovat Vihdin kirkossa. Konsertteihin on vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.