Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lähetä festarikuva – voita liput Hiidenkirnu Festivaliin!

Vihti saa tänä kesänä uuden festivaalin, kun Nummelan pesapallostadionilla järjestetään Hiidenkirnu Festival 15.–16.7. Vihdin Uutiset ja Karkkilan Tienoon Viikko järjestävät uuden festivaalin kunniaksi festariaiheisen kuvakisan. Paras kuva palkitaan kahden hengen lippupaketilla Hiidenkirnu Festivalin perjantain 15.7. tapahtumaan.

Toimi näin: Lähetä festariaiheinen kuva sähköpostilla osoitteeseen viu.toimitus@media. Kirjoita viestiin omien yhteystietojesi lisäksi taustatiedot kuvasta: milloin se on otettu ja missä ja mahdollisesti muuta taustatietoa kuvasta. Kuva voi olla miltä tahansa festareilta, vaikka vuosienkin takaa. Jos kuvassa on tunnistettavia ihmisiä, varmistathan heiltä luvan kuvan julkaisuun. Kuvia voi lähettää keskiviikkoon 29.6. kello 10 mennessä. Parhaat kuvat julkaistaan lehdessä ja verkossa ja yksi palkitaan lippupaketilla. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.