Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

NuPSilla perjantaina vastassa Vantaan Jalkapalloseura

Nummelan Palloseuran miesten edustusjoukkue jatkoi voittojen tiellä, kun Hangon IK kaatui viikko sitten Kuoppanummen nurmella 2-0. NuPS:n maaleista vastasivat tutut miehet hyökkäyksestä Vasileios Athanasiadis sekä Niko Vuorela. NuPS:n vastuuvalmentaja Timo Saari oli helteisen ottelun jälkeen tyytyväinen pisteisiin, mutta ottelu jätti myös parannettavaa.

– 2-0 voitto Hangon IK:sta ei tullut kauden parhaalla pelillä, olimme mielestäni kuitenkin selkeästi parempi joukkue, Saari analysoi ottelua.

Edustusjoukkueen kotipelit jatkuvat taas tulevan viikon perjantaina, kun Kuoppanummen nurmelle saapuu Vantaan Jalkapalloseura. Saari ennakoi ottelusta tiukkaa kamppailua.

– Seuraava vastustaja Kuoppanummen nurmelle on VJS/2. He ovat voittaneet kaksi kolmesta viimeistä pelistään ja uskon vantaalaisten tulevan tiukalla asenteella meitä vastaan. He haluavat nousta kärkitaisteluun mukaan ja tarvitsevat lisää pisteitä etenkin, kun tilanne keskikastissa on todella tiukkaa. Kuusi joukkuetta kahdestatoista on viiden pisteen sisällä, joten joudumme varmasti laittamaan kaiken peliin, jotta pisteet jää Nummelaan. Me taas haluamme pitää sijoituksemme sarjan kärjessä ja sitä lähdetään tekemään tuttuun tapaan puolustuksen kautta. Meille on tehty viimeksi maali kuukausi sitten ja tähän ”putkeen” halutaan jatkoa. Kelistä on tulossa kuuma ja tämä tekee myös kentän kuivaksi. Pallon liikkuminen on tekonurmea hitaampaa ja se aiheuttaa meille omat haasteemme. Reservijoukkueen kesätauko on otteluiden osalta jo alkanut, joten kokoonpanoon on tungosta. Valmennusryhmällä onkin taas haasteellinen tehtävä valita 18 pelaajaa perjantain otteluun, Saari toteaa.

Miesten nelonen

NuPS - VJS/2

pe 1.7. klo 18:30

Kuoppanummen nurmi