Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Vanha rouva" DC 3 käy Nummelassa heinäkuussa – paikallislennoilla vielä paikkoja

Nummelan kentällä 16.7. Ultra SM -kisat sekä Experimental Fly In -tapahtuma.

Historiallisen DC 3 -lentokoneen tämänkesäiseen Nummelan-vierailuun on tullut aikataulumuutoksia. Kone saapuu Helsinki-Vantaalta Nummelan lentokentälle lauantaina 16.7., jolloin Nummelan kentällä on ultrakevyiden lentokoneiden SM-kisat sekä Experimental Fly In-tapahtuma.

– "Vanha rouva" DC 3 tekee paikallislennon Nummelassa noin kello 11.00, kertoo nummelalainen ilmailuharrastaja Ann-Marie Mustakallio lentokerho Cumulus ry:stä.

Nummelasta kone jatkaa noin kello 12.00 Oripään lentokentälle, jossa on vintagekoneiden Fly In -tapahtuma. Toinen paikallislento illansuussa Nummelassa on mahdollinen, jos on halukkaita.

Kyytiin ei pääse noin vain, sillä jäsenlennot ovat vain DC-yhdistyksen jäsenille. Lennot varataan DC-yhdistyksen verkkosivulla osoitteessa dc-ry.fi – siellä on jäsenlentokalenteri, josta selviää myös lentojen paikkatilanne.

DC-yhdistyksen jäsenyyttä voi anoa lennonvarauksen yhteydessä ruksaamalla sopivan vaihtoehdon varauslomakkeesta. Jäsenmaksulasku tulee sähköpostitse erikseen.

– Tosi innokas lentokoneharrastaja pääsee siis edullisesti matkaamaan kahteenkin tapahtumaan, Nummelaan ja Oripäähän, Vanhan rouvan kyydissä, vinkkaa Mustakallio. DC-yhdistyksen verkkosivuilla on esimerkiksi seuraavia hintoja lauantaille 16.7: Vantaalta Nummelaan 30 euroa, Nummelasta Oripäähän 45 euroa, noin 25 minuutin paikallislento Nummelassa 75 euroa.