Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Säkenöivä Diivat ensi-illassa Vihdin Teatterissa

Vihdin Teatterin kesänäytelmä Diivat sai ensi-iltansa lauantaina 9. heinäkuuta. Otalampelaisen teatteriammattilaisen Antti Taipaleen taitava ohjaus viihdytti yleisöä. Näyttämöllä nähdään vihtiläisille tuttuja kasvoja, mutta myös tuoreita tuttavuuksia.

Diivat tarjoilee yleisölle reilun kahden tunnin aikana hauskoja ja epäselviä tilanteita, jotka naurattavat, mutta myös mietityttävät.

Näytelmässä Leo (Kari Sohlberg) ja Jack (Tommi Muhli) esittävät näyttelijöitä, jotka kiertelevät 50-luvun Yhdysvaltoja esittämässä kahden hengen Shakespeare-koostettaan.

Suosio ei ole suurta ja köyhät taiteilijat innostuvat, kun kuulevat, että kuolemaisillaan oleva rikas nainen etsii kahta sukulaistaan.

Sukulaiset ovat naisia, mutta se ei miehiä lannista, sillä puvustosta löytyy naisten roolivaatteita. Pian ”Maxine” ja ”Stephanie” saapuvat Yorkin pikkukaupunkiin perinnön toivossa ja yllättävät käänteet seuraavat toisiaan.

Lue sunnuntain Luoteis-Uusimaasta näytelmän arvostelu.