Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Yrittäjä tutuksi | Warma Avun yrittäjä Jani Hirvilahti: "Yrittäjänä pystyn vaikuttamaan työn määrään ja omaan jaksamiseeni"

Moneltako työpäivä alkaa?

Työt alkavat yleensä 7-9 aikaan, riippuen miten on sovittu asiakkaan kanssa.

Mitä teet aamuisin ensimmäisenä, kun tulet töihin?

Työni alkavat kotoa ja suunnittelen yleensä päivän tehtävät. Monesti olen yhteydessä apulaiseen, jota käytän työtehtävien hoidossa.

Mitä kaikkea teet ennen kuin avaat liikkeen?

Usein käyn ensimmäisenä noutamassa rakennustarvikkeita, luen sähköpostit ja hoidan toimistoasioita.

Mitä kaikkea työpäivä pitää sisällään?

Työssäni minulle tärkeintä ovat tyytyväiset asiakkaat.

Käyn asiakkaiden luona arviokäynneillä, eri kohteiden korjauksia, rakentamista, kuvien ottamista somea varten ja tietysti kaikessa tekemisessä pitää olla myös ripaus huumoria.

Ehditkö pitää taukoja? Minkä pituisia?

Taukoja pidän yleensä ruokatunnin verran. Juuri muita taukoja en pidä töitä tehdessä. Välillä vettä juoden, mutta muuten päivä kuluu työn merkeissä.

Moneltako työpäivä loppuu?

Päivät vaihtelevat, riippuen millainen urakka on käynnissä. Joskus päivät voivat päättyä päivällä 14 aikaan ja taas välillä 22 aikaan illalla. Yleisesti ottaen normaalit päivät päättyvät 16-18 väillä.

Mitä teet viimeiseksi kun lähdet töistä?

Varmistan, että työmaa jää siistiin kuntoon seuraavaa päivää varten. Jos työ tulee valmiiksi, esittelen sen asiakkaalle ja varmistan, että kaikki sovitut asiat on hoidettu. Loppusiivous on myös tärkeä asia. Työssäni minulle tärkeintä ovat tyytyväiset asiakkaat.

Miten pidät huolta omasta jaksamisesta?

En ota liikaa töitä itselleni, pidän siis kalenterin kunnossa jossa on vähän tilaakin. Vapaa-ajalla kalastelen sekä ulkoilen liikkumalla kahden koiramme kanssa luonnossa. Lisäksi pidän ruoanlaitosta ja nautimme monesti ystävien kanssa pöydän äärellä.

Miksi päätit ryhtyä yrittäjäksi?

Monta vuotta mietin asiaa ja nyt tarjoutui tilaisuus ryhtyä yrittäjäksi, koska entisessä työpaikassa tapahtui organisaatiomuutos. Tämän pohjalta tein päätöksen lähteä yrittäjäksi ja tehdä sitä mitä parhaiten osaan. Olla siis toisten apuna arjen asioissa ja kaikessa tekemisessä.

Mikä yrittämisessä on haastavinta ja miksi?

Olen positiivinen optimisti, en näe paljoa haasteita. Yleensä pyrin ratkaisemaan haasteet ja ongelmat. Toki asiakkaiden hankinta vaatii aina työtä, mutta siinä kun on itse aktiivinen ja positiivinen, niin asiat lähtevät rullaamaan.

Yrittäjä tutuksi sarjassa tutustutaan vihtiläisiin ja karkkilalaisiin yrittäjiin. Tällä kertaa vastausvuorossa on Warma Avun yrittäjä Jani Hirvilahti.