Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Kirppisralli: pihakirppiksiä ympäri Vanjärven kylää

Vanjärvellä järjestetään elokuussa Kirppisralli. Rallipäivänä on kirppiksiä ympäri kylää, kyläläisten omilla pihoilla. Tapahtumapäivä on lauantai 13. elokuuta klo 10-13.

Vanjärven seurojentalolla on kahvio Kirppisrallin ajan ja sieltä voi myös noutaa valmiiksi tulostetun paperikartan kirppisrallipäivänä.

Oman pihakohteensa voi ilmoittaa sunnuntaihin 7. elokuuta mennessä Minna Martiskaiselle joko sähköpostilla minna.martiskainen@gmail.com tai puhelimitse 050 5475299 tai Annamari Lemmetille annamari.lemmetti@gmail.com tai 040 8218084. Ilmoitetut kohteet lisätään yhteiseen karttaan, joka löytyy vanjarvi.fi-sivulta.

Kirppisrallin järjestävät yhteistyössä Vanjärvi-seura, Vanjärven martat sekä Vanjärven maaseutunaiset.

– Toivotaan, että sekä ostajat että myyjät löytävät tapahtuman, sanoo Martiskainen. Hän nappasi idean rallipäivästä aiemmalta kotipaikkakunnaltaan Yläneeltä, jossa vastaavaa on järjestetty jo useamman vuoden.

– Se madaltaa osallistumiskynnystä, kun kirppispöydän voi pistää pystyyn omaan pihaan, Martiskainen uskoo. Lisäksi kirppis omalla pihalla mahdollistaa esimerkiksi suurikokoisten tavaroiden myyntiä.