Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Leijoja lennätetään jälleen Nummelan lentokentällä – Lions Clubin tapahtumassa luvassa myös lentokoneita, jättisaippuakuplia ja hattaroita

Jättileijoja nähtiin Nummelan taivaalla ensimmäistä kertaa vuonna 2019. Nummelan lentokentän ja hiihtomajan tuntumassa pidettävä koko perheen tapahtuma järjestetään koronatauon jälkeen nyt toista kertaa lauantaina 6.8.

Lions Clubin presidentti ja tapahtumasta vastaava Erkki Wuoma toivoo, että hyvän mielen tapahtumasta tulisi perinne.

– Tämä on erityisesti lapsiperheille suunnattu tapahtuma. Olemme kutsuneet myös Tervalammella asuvat ukrainalaisperheet mukaan viettämään mukavaa päivää yhdessä, Wuoma kertoo.

Leijaseuran jättileijojen lisäksi tapahtumassa pääsee kokeilemaan ainakin keppihevosradalla ratsastamista ja Nummelan Frisbeeseuran järjestämää frisbeegolfin heittoa.

Nummelan Salisudet järjestävät salibandynäytöksiä ja Partiolippukuntalaiset puhaltavat jättisaippuakuplia.

Hiihtomajan pihalla nälkäisille paistetaan makkaraa, hotdogeja ja lettuja, sisältä kahviosta saa myös erilaisia herkkuja kahvin ja teen kanssa. Paikalle saadaan myös hattarakone.

Toivotaan sopivan tuulista ja poutaista säätä lauantaiksi.

Päivi Nikander

– Lions Club myy jälleen myös leijoja harrastuksesta innostuneille. Tarjolla on leijoja aivan pienille lapsille ja jo vähän varttuneimmillekin. Leijoja löytyy moni erilaisia ja erilaisin kuvioin. Leijat ovat valmiita lennätettäväksi vaikka heti ammattilaisten avulla, Wuoma lupaa.

Paikalla on myös tapahtumien kestosuosikki, Nummelan Vapaapalokunnan sammutusauto, jota pääsee ihailemaan kosketustuntumaan.

Vihdin Lions Club järjestää tapahtuman yhdessä Nummelan lentokenttätoimijoiden kanssa.

Cumulus ry esittelee purjekoneitaan lentokentällä, luvassa on myös esittelylentoja.

Myös RC Nummelan toimijat lennättävät vauhdikkaita radio-ohjattavia lennokkejaan. Lennokkeja pääsee myös ihailemaan lähempää.

Lentokentän kiitoradalla 27 Tarmon päädyssä pääsee ihailemaan myös ultrakevyitä koneita.

Mäntsälän ilmailukerho tarjoaa esittelylentoja kaksipaikkaisilla purjelentokoneilla. Lennot ovat sovittavissa tilauksesta myös toiseen ajankohtaan.

Tapahtumassa järjestetään edelliskerran tapaan myös peräkonttikirppis hiihtomajan ja lentokentän välisellä alueella.

Myyntipaikka varataan etukäteen Facebookissa. Tapahtuma ja ilmoittautumislinkki löytyy Facebookista nimellä Peräkonttikirppis - Leijat Nummelan yllä -tapahtumassa.

Tapahtuman parkkipaikat löytyvät Nummelan koulukeskuksen ja Nummelan uimahallin pihalta.

– Toivotaan sopivan tuulista ja poutaista säätä meille lauantaiksi, että saadaan leijat taivaalle ja iloista mieltä, toivoo Lions Clubin Päivi Nikander.