Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Varusmiessoittokunta konsertoi Vihdin kesäteatterissa: vanhaa tanssimusiikkia, reipasta sotilasmusiikkia ja nykysuosikkeja

Länsi-Uudenmaan Sotaorvot ry järjestää perjantaina 12. elokuuta kello 18 Vihdin kesäteatterissa perinteisen musiikkitapahtuman, jossa esiintyy puolustusvoimien varusmiessoittokunnan viihdeorkesteri.

Konsertilla kunnioitetaan sotiemme veteraanien, sotaleskien ja kotirintaman naisten työtä. Orkesterin johtajana on yliluutnantti Tommi Suutarinen.

Varusmiessoittokunta on Panssariprikaatissa Parolassa toimiva sotilassoittokunta ja se koostuu asevelvollisuuttaan suorittavista ammatti- ja harrastajamuusikoista.

Soittokunnan jäsenet valitaan valtakunnallisten valintakokeiden kautta, ja palvelukseen astutaan kerran vuodessa tammikuussa.

Kotimaan esitysten lisäksi soittokunta edustaa Suomen puolustusvoimia myös ulkomailla.

Konsertissa kuullaan vanhaa tanssimusiikkia, iskelmää, reipasta sotilasmusiikkia, ikivihreitä sävelmiä ja muutamia nykyajan suosittuja kappaleita viihdeorkesterille sovitettuna. Toki myös Veteraanin iltahuuto kuuluu ohjelmaan.

Lippuja voi ostaa ennakkoon NetTicket.fi -palvelusta, Nummelan ja Lohjan Prismoista, Citymarket Nummelasta, Vihdin Tarvikkeesta Vihdistä sekä Karkkilan Aito Kulta -liikkeestä. Lippuja saa ostettua myös tuntia ennen ovelta. Lippuja voi tiedustella myös puhelimitse numerosta 0500 817 373 tai 040 830 1805.

Tilaisuus on maksuton veteraaneille sekä heidän puolisoilleen ja leskilleen ja saattajille.