Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Rauhan musiikkia: Steffen Hartmannin pianokonsertti Nummelan kirkossa

Nummelan kirkossa järjestetään sunnuntaina 7. elokuuta klo 16 pianokonsertti.

Oskar Merikannon, Johann Sebastian Bachin ja Torben Maiwaldin musiikin voima viitoittaa tietä rauhaan myös tämän hetken Euroopassa. Konsertin ohjelmassa kuullaan muunnelmia Merikannon suomalaisesta kansansävelmästä Älä itke äitini, Bachin Goldberg-muunnelmia ja pienempiä Maiwaldin sävellyksiä. Lisäksi Steffen Hartmann kertoo soittamistaan sävellyksistä.

Hartmann tulee tänä kesänä konsertoimaan Suomeen jo yhdeksättä kertaa.

Pianotaiteilija Steffen Hartmann opiskeli pianonsoittoa Hampurin konservatoriossa vuosina 1998-2003. Vuonna 2007 hän perusti yhdessä Matthias Böltsin kanssa ”MenschMusik Hamburg” -nimisen musiikkiopiston. Sen ohella hän kirjoittaa ahkerasti eri aiheista artikkeleina vaihtoehtoisiin kulttuurilehtiin.

Sunnuntain konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma maksaa 10 euroa.

Ennen sunnuntain konserttia on Päivölän virkistyskodissa (Taivaantie 41) kolmena iltana keskustelutilaisuus, jossa pohditaan rauhan teemaa. Torstaina 4.8. klo 18 aiheena on Sisäinen rauha. Perjantain 5.8. klo 18 teema on Rauha ihmisten ja kansojen välillä. Lauantaina 6.8. klo puhutaan 18 Rauhasta koko luomakunnan kanssa.

Kirjailija Anton Kimpfler ja pianisti, kirjailija Steffen Hartmann alustavat keskustelutilaisuudet. Osallistumismaksu: 25 tai 20 euroa illalta, sisältää välipalatarjoilun.

Tapahtumat järjestää Vihdin antroposofinen työryhmä.