Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Suojatiepäivystäjät turvaavat jälleen ekaluokkalaisten koulutietä Vihdissä

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Vihdin paikallisyhdistys on jälleen mukana turvaamassa ekaluokkalaisten koulutietä lukuvuoden ensimmäisenä koulupäivänä 10. elokuuta. Vapaaehtoiset suojatiepäivystäjät auttavat pieniä koululaisia suojateiden ylityksessä aamulla kouluun mentäessä.

Suojatiepäivystäjät päivystävät Otalammen, Nummelan, Kuoppanummen, Ojakkalan, Huhmarnummen ja Kirkkoniemen koulujen läheisyydessä. Suojatiepäivystyksen tavoitteena on saada autoilijat kiinnittämään huomiota pieniin koululaisiin ja omiin ajotapoihinsa.

– Pyrimme tuomaan esille, kuinka tärkeää on ylipäätään, ei vain tänä yhtenä päivänä koulujen alkaessa, ajaa varovasti koulujen läheisyydessä ja huomioida pienet ihmiset, kertoo Minna Kinnunen MLL:n Vihdin paikallisyhdistyksestä.

Koulutien turvaajat -kampanjan järjestävät MLL:n Uudenmaan piiri ja Nordea Henkivakuutus yhteistyössä MLL:n paikallisyhdistysten kanssa. Suojatiepäivystäjäksi voi ilmoittautua MLL Vihdin nettisivulla vihti.mll.fi.