Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Nummelan Luksiassa nyt noin 250 opiskelijaa –paikkoja vielä vapaina monilla aloilla

Ammattiopisto Luksian uudet, yhteishaussa valitut opiskelijat aloittivat opintonsa torstaina 4.8. Mikä on Luksian opiskelijamäärä Nummelan yksikössä?

– Noin 250 tähän mennessä. Kesäkuussa 2021 Nummelan opiskelijamäärä oli noin 229, vastaa rehtori Markku Loiskekoski Luksiasta.

Luksian organisaatio uudistui vuoden vaihteessa, samalla myös yksikkövastuut. Nummelan paikallisjohto on vararehtori Eero Hillmanin vastuulla.

Nummelan Luksiassa on vielä opiskelupaikkoja vapaina liiketoiminnan, matkailualan, taideteollisuusalan (sekä puusepän että sisustusalan osaamisaloilla), ravintola- ja cateringalan, rakennusalan (talonrakentaja), sosiaali- ja terveysalan, talotekniikan (putkiasentaja) sekä turvallisuusalan perustutkinnossa (turvallisuusvalvoja).

Hakeutumaan pääsee Luksian koulutuskalenterin kautta. Tutkinnot ja koulutukset -otsikon alta löytyvät kaikki koulutukset. Lisätietoja antaa haku- ja ohjauspalvelut (p. 044 369 6675, hakupalvelut@luksia.fi).

Uutena koulutuksena Nummelassa ja koko Luksiassa, kuten koko maassa, alkaa TUVA -koulutus eli tutkintoon valmentava koulutus. Se korvaa vanhan VALMA-koulutuksen, joka oli ammatilliseen koulukseen valmentava koulutus.

– TUVA tuo enemmän vaihtoehtoja oman opintopolun pohdintaan, sanoo Loiskekoski.