Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Junnuille katusählyä Nummelan Citymarketin katolla – pelipaikka jää varmasti mieleen

Miltä tuntuu pelata sählyä kattojen päällä? Se selviää sunnuntaina 14.8., kun salibandyseura Vihdin Salisudet järjestää junioreille katusählytapahtuman Nummelan K-Citymarketin katolla.

Mukaan on ilmoittautunut kymmenkunta joukkuetta, ja ottelut pelataan noin kello 11–15.

– Katsojia ja kannustajia toivotaan paikalle! Voi tulla juttelemaan ja tutustumaa lajiin, rohkaisee VSS:n puheenjohtaja Maarit Tanninen.

Tavoite: vuosittainen rento yhdessäolotapahtuma junioreille.

Maarit Tanninen, puheenjohtaja, VSS

– Pelaajilla ei tarvitse olla aiempaa salibandykokemusta. Tarkoituksena on ennen kaikkea saada junnuille mielekästä tekemistä, pitää hauskaa yhdessä hyvän lajin ympärillä sekä luoda muistoihin hieman erilainen pelikokemus. Jo pelipaikkana kattoparkkipaikka näköaloineen jää varmasti mieleen.

Tapahtuman ideointi lähtikin juniorien toiveesta.

– Lähialueella on aikuisille katusählytapahtumia, mutta junnuille suunnattuja ei ole ollut. Kiva, että Citymarketin kauppias tarjosi meille paikan.

Tanninen kertoo, että mukaan on ilmoittautunut tyttöjä ja poikia myös muiden lajien parista. Ja jopa Hyvinkäältä asti. Sarjoja on kolme: 7–10-vuotiaat, 11–13-vuotiaat ja 14–16-vuotiaat.

– Tavoitteena on saada tästä vuosittainen rento yhdessäolotapahtuma junioreille.

Vihdin Salisudet on junnupainotteinen seura, jolla on noin 250 jäsentä. Aikuisten joukkueita on kolme.