Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

NuPSilla perjantaina kotiottelussa vastassa AC Rastaala

NuPS aloittanut syyskierroksen voitolla ja tasapelillä

Nummelan Palloseuran jalkapallon miesten edustusjoukkueen ottelut syyskierroksella ovat alkaneet voitolla ja tasapelillä. Syyskierroksen avausottelussa kaatui EIF/2 murskalukemin 12-1, mutta viime viikolla FC WILD Veikkolasta kotikentällään pelasi vahvasti ja ottelu päättyi 1-1 tasapeliin.

Vaikka paikalliskamppailu päättyikin tasapeliin ja NuPSin pitkä voittoputki katkesi, oli vastuuvalmentaja Timo Saari tyytyväinen pelaajien asenteeseen:

– Pelin jälkeen tuli sama tunne kuin keväällä, emme saaneet omaa peliämme käyntiin ja syötöt kohdistuivat liian usein pelaajille, jotka eivät voineet jatkaa peliä helpolla eteenpäin. Paineessa luovuimme myös pallonhallinnasta ehkä liian aikaisin, halu päästä maalintekotilanteisiin oli turhan nopeaa ja näin myös harhasyöttöjä tuli ajoittain liikaa. Kokonaisuutena voi taas kehua koko joukkueen puolustusasennetta ja maalivahtiosasto jatkaa myös hyviä otteita. Hyvä taistelu koko joukkueelta, jokainen pelaaja antoi kaikkensa kentällä ja pelisi tilanteet loppuun asti, vieraspiste näistä peleistä ei ole huono saavutus, Saari toteaa.

Miesten edustusjoukkue jatkaa kotipelejä tämän viikon perjantaina, kun vastaan Kuoppanummen huippukuntoisella nurmella tulee AC Rastaala. Kevätkierroksella NuPS oli parempi lukemin 0-7, mutta löysäilyyn ei Saaren mukaan perjantaina ole varaa.

– Jos Veikkolassa oli pienikokoinen kenttä, niin keväällä pelatussa Rastaalan kotiottelussa kenttä oli sarjan pienikokoisin. Rastaala pyrki meidän 0-7 voittonumeroista huolimatta rakentamaan omaa peliä alhaalta syöttelemällä ja pääsimme tuolloin iskemään tähän kiinni. Nyt he tulevat paljon isommalle kentälle ja huippukunnossa olevalle nurmelle, joten uskon meillä olevan etulyöntiasema olosuhteiden puolelta. He taistelevat putoamista vastaan, joten pisteet eivät todellakaan tule ilmaiseksi. Toivottavasti saamme katsomon täyteen ja sitä kautta lisää buustia otteluun, Saari päättää.

Miesten nelonen

NuPS - AC Rastaala

Kuoppanummen nurmi

pe 12.8 klo 18