Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

"Odotukset ylittyivät" – Noin 800 lipun ostanutta kävijää Vihdin Pahantorjuja-elokuvajuhlilla

Pahantorjuja – Vihdin elokuvajuhla veti noin 800 lipun ostanutta osallistujaa kirkonkylään viime viikonloppuna. Lisäksi arviolta muutama sata ihmistä kävi tapahtuma-aukiolla syömässä ja kuuntelemassa musiikkiesityksiä.

Tapahtuma meni todella hienosti ja ylitti odotukset. Olen todella ylpeä ja kiitollinen koko työryhmän työpanoksesta sekä saamastamme positiivisesta palautteesta. Ilmeisesti tapahtumalle oli tilausta. Ensi vuonna sitten juhlitaan elokuvien parissa toivottavasti uudestaan ja vielä paremmin, sanoo Vihdin kunnan kulttuurituottaja Tommi Muhli.

Tapahtuman toteuttivat yhteistyössä festivaalityöryhmä, Vihdin Kino ja Vihdin kulttuuripalvelut. Päänäyttämö oli Vihdin Kino, mutta seitsemästä elokuvasta kaksi esitettiin Vihdin kesäteatterissa ulkoilmanäytöksinä.

– Bohemian Rhapsodyn ulkonäytös taisi olla suosituin. Vihdin Kinossa Tove ja Yhdet vielä vetivät myös miltei täydet salit katsojia. Kaikilla elokuvilla oli aika lailla samanlaiset katsojamäärät, luonnehtii Muhli.