Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Otalampi-päivää vietetään uimarannalla lauantaina

Otalampi-päivää vietetään Otalammen uimarannalla tulevana lauantaina 13. elokuuta. Varsinainen tapahtuma on kello 12–16. Tarjolla on entistä runsaammin ohjelmaa.

Erityisesti lapsille löytyy paljon puuhaa; toimintapisteitä, tietovisa, taikamatolla satumaahan -satutuokioita, satuhahmojen puuharasteja ja kepparikisa. Tomppa-hepan selkään pääsee ratsastamaan turvallisesti talutettuna.

Vihtiläisen Dogs & Delin burgereilla ja kyläyhdistyksen kahveilla ja leivonnaisilla täyttää mukavasti vatsansa. Kirppari-, myynti- ja esittelykojuilta löytyy ostettavaa sekä vinkkejä syksyn harrastuksiin ja alueen palvelutarjontaan.

Tapahtumassa starttaa Otalammen osalta Uudenmaan kylien Lumoavat kylät -hanke, jossa selvitetään kylien vahvuuksia ja kehittämismahdollisuuksia sekä lisätään kylän elinvoimaisuutta.

OtaVoima-triathlon-kisassa uidaan 200 metriä, juostaan noin 2,5 kilometriä ja pyöräillään noin 5,5 kilometrin lenkki. Kisaan voi osallistua kuka vaan, joka osaa uida, juosta ja pyöräillä. Triathlonkokemusta tai treenitaustaa lajeista ei vaadita. Heittäytyminen kisaan riittää.

Päivän voi aloittaa aamupäiväsaunalla kello 9–11, jolloin Kiulu-rantasauna on lämpimänä. Uudelleen saunomaan pääsee klo 15–18. Lavis-lavatanssijumpan pyörteisiin pääsee kello 9.30.

Perinteisessä Otalammen alueen kyläyhdistyksen järjestämässä tapahtumassa on mukava tavata tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin suositulla uimarannalla.