Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Kuka vihtiläinen saa seuraavaksi oman puun Vihdin Menestyjien puistoon? – Ehdotuksia kerätään nyt

Keille vihtiläisille menestyjille tulisi istuttaa puu Nummelassa sijaitsevaan Menestyjien puistoon? Entä mikä teko ansaitsee Vuoden 2021 liikuntateko -palkinnon? Kuntalaiset voivat nyt lähettää ehdotuksia tunnustuksen saajista.

– Ehdottaa voi ajankohtaista menestyjää viime tai tältä vuodelta tai sitten ansioitunutta henkilöä vuosikymmenien takaa, kertoo kunnanjohtaja Erkki Eerola kunnan tiedotteessa.

Omaa suosikkiaan puun saajaksi kulttuurin tai urheilun saralta voi ehdottaa sunnuntaihin 28. elokuuta mennessä kunnan sivuilta löytyvällä lomakkeella. Samalla lomakkeella voi ehdottaa Vuoden 2021 liikuntateko -palkinnon voittajaa.

Elinvoimalautakunta tekee ehdotusten pohjalta kunnanhallitukselle esityksen tänä vuonna palkittavista menestyjistä sekä Vuoden liikuntateko -palkinnon voittajasta. Tuttuun tapaan valinnassa ratkaisevassa roolissa ovat ehdotuksissa esitetyt perustelut, joten niihin kannattaa panostaa. Puiden saajat sekä palkinnon voittaja julkistetaan syyskuussa ja puut istutetaan syys-lokakuun taitteessa.

Puun saajaksi ehdotettava taho on voinut asua tai muutoin vaikuttaa Vihdissä ja on edistänyt positiivista Vihti-kuvaa valtakunnallisesti tai kansainvälisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa urheilussa esimerkiksi Olympia-, EM- tai MM-tason huomattavaa menestystä ja taiteissa esimerkiksi Finlandia-palkintoa tai muuta merkittävää oman alansa saavutusta.

Menestyjien puisto sijaitsee Pajuniityn puistoalueella Etelä-Nummelassa . Puisto on tarkoitettu vihtiläisille kiitokseksi, muistoksi ja kannustukseksi. Uusia puita puistoon istutetaan säännöllisesti. Kunnialaatta jokaisen puun kohdalla kertoo menestyjien saavutuksista. Puulajien valinnoissa on pyritty kuvastamaan palkittuja henkilöitä.