Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vakka-seurakuntalehti jaetaan 13 000 vihtiläiseen kotiin

Vihdin seurakunnan syyskaudesta poimintoja esittelevä Vakka-lehti on jaossa keskiviikkona 17.8. lähes 13 000 vihtiläiseen kotiin, tiedottaa Vihdin seurakunta.

Lehti esittelee tänä syksynä jatkuvaa tai uutena alkavaa seurakunnan toimintaa ja tilaisuuksia, sekä tunnelmia Vihdistä.

Sururyhmä omaisen menettäneille, Miesten vapaaillat, Naisten hemmotteluillat, Sytytys-illat ja Olotilat, Luontohengellisten ryhmä, Rukous Suoraan Taivaaseen -tilaisuudet ja moni muukin toiminta jatkuu jälleen tänäkin syksynä.

Uutta ovat perheiden Kohtaamispaikka-toiminta Nummelassa ja kirkonkylällä ja eri-ikäisten tietokoneista kiinnostuneiden VihtiKirkkisLAN-tapahtuma juuri remontista valmistuneessa Vihdin seurakuntatalolla.

Vihti on myös mukana ensi kertaa järjestettävässä valtakunnallisessa Missio2022-mediatapahtumassa, jossa aiheina ovat mm. yhteys Jumalaan arjen keskellä ja diakoniset käytännön teot. Missio myös haastaa kohtaamaan eri-ikäisiä yksinäisyydestä kärsiviä.

Valtakunnallisesti vietettävää Diakonia 150 -juhlavuotta juhlitaan diakonian juhlamessussa 11.9. ja sitä ennen elo-syyskuun vaihteessa kirkonkylän ja Nummelan Toivon Paikoissa ilmaisella ruokatarjoilulla - tanssin kera!

Keväällä alkaneet seurakunnan kaikille avoimet keskusteluillat jatkuvat elokuun viimeisen päivän Julistus-foorumilla, jossa käsitellään seurakunnan monipuolista jumalanpalveluselämää ja lähetystyötoimintaa. Tilaisuuteen voi tulla kertomaan ajatuksia ja ehdotuksia illan aiheesta tai ihan vain kuuntelemaan.

Satoja vihtiläisiä lapsia ja nuoria kokoontuu viikoittain seurakunnan järjestämiin tapahtumiin, tuokioihin ja toimintaan. Lisätietoa varhaiskasvatuksen siivensuojassa.net -sivustolta ja nuorten sankarla.net-sivustolta.

Vihdin kirkko täyttää tänä vuonna 250 vuotta, jota juhlistetaan syksyn aikana eri tavoin, kuten kirkkokonserteilla. Juhlatapahtumista esittelyvuorossa on kirkossa kahdesti esitettävä Saman taivaan alla -kuvaelma.

Seurakunnan asioista päättävät luottamushenkilöt valitaan marraskuun seurakuntavaaleissa. Ehdokkaaksi neljä vuotta kestävälle kaudelle voi asettua syyskuun puoliväliin mennessä.

Seurakunnan syyskaudesta lisätietoa saatavilla mm. Vihdin seurakunnan internet-sivuilta tapahtumakalenterista, somekanavilta ja viikoittain paikallislehdistä.