Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen arvoja haetaan kyselyllä – tuloksia hyödynnetään strategiatyössä

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen strategiatyö on käynnistynyt ja alueen asukkailta toivotaan työn tueksi ajatuksia hyvinvointialueen arvoista ja toiminnan painopisteistä. Ajatuksiaan aiheesta pääsee kertomaan strategiaa koskevassa kyselyssä, joka on avoinna 26. elokuuta saakka. Kysely on suunnattu alueen kuntien henkilöstölle, asukkaille sekä järjestöille ja yrityksille.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään hyvinvointialueen strategiatyössä. Strategia tulee olemaan hyvinvointialueen palveluiden kehittämisen ja toiminnan johtamisen tärkein työkalu.

Kyselyyn pääsee vastaamaan Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen verkkosivuilla www.luvn.fi. Kyselyyn vastanneiden asukkaiden ja työntekijöiden kesken arvotaan Finnkinon leffalippuja.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut, pelastustoimen palvelut sekä opiskeluhuollon psykologi- ja kuraattoripalvelut vuoden 2023 alusta alkaen. Hyvinvointialueen muodostavat Espoo, Hanko, Inkoo, Karkkila, Kauniainen, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio ja Vihti.