Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Ikääntyvien yliopisto starttaa syksyllä – tarjolla luentoja muun muassa geopolitiikasta ja huumorista

Hiiden Opistossa on syksyllä tarjolla elämään ja yhteiskunnallisiin ilmiöihin pureutuvia ikääntyvien kursseja. Ryhmät ovat avoimia kaikille iästä, asuinpaikasta ja aiemmista opinnoista riippumatta. Kurssisisällöt seuraavat pitkälle Jyväskylän yliopiston ikääntyvien yliopiston lukuvuoden 2022–2023 aihepiirejä.

Nummelan ryhmä kokoontuu tiistaisin Hiiden Opistolla Karhumäenpolku 5, Nummela. Syksyn aikana Nummelan Ikääntyvien yliopiston ryhmässä seurataan Jyväskylän yliopiston asiantuntijoiden verkkoluentoja: sukelletaan Suomen geopoliittiseen asemaan, perehdytään huumoriin ja humanismiin sekä pohditaan digitaalista taistelua maailmassa ja mielissä. Vihdin kirkonkylän ja Nummen ryhmissä käsitellään luonnon merkitystä hyvinvoinnille, paikallishistoriaa sekä terveellistä ruokaa ja kulttuuria. Ilmoittautuminen ryhmiin on parhaillaan käynnissä nettiosoitteessa www.hiidenopisto.fi tai puhelimitse toimistoon ma-ke klo 12-15 p. 044 369 1498.