Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Galleria Pictorissa avautuu videotaiteen näyttely – esillä teoksia yhdeksältä taiteilijalta

Galleria Pictorin syksy avautuu videotaiteen näyttelyllä. Näyttelyssä on mukana yhdeksän teosta yhdeksältä eri taiteilijalta. Teoksia yhdistää tilaan, ympäristöön ja arkkitehtuuriin liittyvät teemat.

Näyttelykokonaisuus toteutuu yhteistyössä MUU ry:n kanssa. Näyttelyn on koonnut MUU ry:n näyttelytiimi. Taiteilijat valikoituivat MUU ry:n jäsentaiteilijoista avoimen haun kautta.

Yhdeksän teoksen kokonaisuus Tila, ympäristö, arkkitehtuuri on nähty viime vuonna Kaapelitehtaalla Helsingissä viiden päivän ajan. Sitä ennen teoksia on esitetty pienemmissä kokonaisuuksissa MUU ry:n toimesta Platforms Project -taidemessuilla Ateenassa ja Vihdin Kinossa vuosittaisten Wuosisatamarkkinoiden yhteydessä.

Näyttelyn taiteilijat ovat Hanna Arvela, Saara Ekström, Ewa Górzna, Panu Johansson, Rita Leppiniemi, Sara Myllylä, Sara Pathirane, Antti Tolvi ja Johanna Väisänen.

Näyttelyn avajaiset ovat la 27.8. klo 14. Taiteilijat ovat paikalla avajaisissa. Näyttelyn avaa MUU ry:n varapuheenjohtaja, nykytaiteilija Minka Heino.