Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Hiidenvedellä on tapahtunut kesällä kaksi veneonnettomuutta – Molemmissa alkoholilla oli osuutta asiaan

Elokuussa kaasuteltiin soutuveneen yli, heinäkuussa törmättiin toiseen veneeseen ja päädyttiin kymmenen metrin päähän sisämaahan.

Hiidenvedellä on tapahtunut kesän aikana kaksi veneonnettomuutta, joissa alkoholilla on ollut osuutta tapahtumien kulkuun.

Viimeisin onnettomuus tapahtui perjantai-iltana 12.8., kun moottorivene ajoi soutuveneen yli Hiidenvedellä lähellä puoltayötä. Kummassakin veneessä oli kaksi miestä ja he selvisivät pintanaarmuilla. Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vesiliikennejuopumuksena.

Aiempi veneonnettomuus sattui heinäkuussa. Poliisi sai 23.7. hätäkeskuksen kautta ilmoituksen, jonka mukaan iso moottorivene oli osunut toiseen veneeseen Hiidenvedellä ja sen jälkeen ajanut maihin noin 10 metriä rannasta sisämaahan.

– Poliisi tapasi paikalta useita henkilöitä, joista yksi oli osoittautunut kyseisen veneen kuljettajaksi. Tapauksessa epäillään vesiliikennejuopumusta ja vaaran aiheuttamista, kertoo rikosylikonstaapeli Toni Koivula Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta Lohjan poliisiasemalta.

Tapauksen johdosta ei ole tehty kiinniottoja.

– Poliisi suorittaa esitutkinnan muun muassa kuulustelemalla asianosaisia ja hankkimalla lisätodisteita erilaisten lausuntojen ja mahdollisten todistajien kuulemisten kautta. Koska asian esitutkinta on vielä kesken, ei poliisilla ole tässä vaiheessa muuta tiedotettavaa, Koivula jatkaa.