Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vihdin Wuosisatamarkkinoilla kävi lauantaipäivän aikana noin 9 000 ihmistä

Myyjiä oli paikalla 176. " Asiakkailla oli ostohousut jalassa."

Vihdin Wuosisatamarkkinat pidettiin lauantaina 20.8. Vihdin kirkonkylässä. Markkinat järjestettiin nyt viidennentoista kerran. Markkinoilla kävi päivän aikana noin 9 000 ihmistä. Myyjiä paikalle oli tullut 176. Sää suosi markkinoita perinteiseen tapaan ja aurinko paistoi koko päivän ajan helteisen kuumasti. Kirkkojärveltä puhalteli aika ajoin viilennystä tuova tuulenvire.

Markkinoiden järjestelyistä vetovastuussa olleen SuurVihdin Killan puheenjohtaja Kai Viherkanto iloitsee kaiken sujuneen markkinoilla mainiosti:

– Markkinat sujuivat erinomaisesti ja kaikki toimi juuri niin kuin olimme suunnitelleet. Kauppiaiden haastattelujen perusteella asiakkaat olivat olleet liikkeellä niin sanotusti ostohousut jalassa.

Markkinapäivän jälkeen järjestäjät siivosivat alueen vielä sunnuntaina:

– Hoidimme sunnuntaina vielä Niuhalanraitin loppusiivouksen. Markkinakävijät olivat osanneet hyödyntää oikein hyvin kunnan Vihdin kunnan puistopuolen toimittamat lisäroska-astiat, joten alueella oli siistiä. Siivouksen tuloksena saimme ainoastaan 50 litraa roskia, Viherkanto sanoo tyytyväisenä.

SuurVihdin Kilta palkitsi kulttuurituottaja Tommi Muhlin Wuosisatamarkkinoiden avajaistilaisuudessa. Muhli palkittiin Vihdin kulttuuritapahtumien kasvattamisesta ja erinomaisista toteuttamisista.

Vihdin kunnan tervehdyksen Wuosisatamarkkinoille toi Vihdin kunnanvaltuuston puheenjohtaja Eerikki Viljanen.

– Wuosisatamarkkinoiden ja oheistapahtumien kasvaminen 15 vuoden aikana nykyiseen mittaluokkaansa kertoo siitä, että tapahtumalle on tilausta ja tarvetta.

– Kasvu kertoo myös siitä, että valtaosin vapaaehtoistyöhön perustuva tapahtuma on aina osattu järjestää todella laadukkaasti ja yleisöystävällisesti, Viljanen kiitteli.

– Olen käynyt Wuosisatamarkkinoilla joka vuosi. Ostokset, tapahtumat ja tunnelma ovat aina vertaansa vailla. Tämä tapahtuma on myös vuoden paras mahdollisuus nähdä paljon tuttuja yhden päivän aikana.