Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsepalvelukontti vaarallisille jätteille Nummelaan

Asiointiin tarvitsee älypuhelimen.

Nummelan RTV:n yhteydessä sijaitseva vaarallisen jätteen kontti on vaihtunut itsepalvelukontiksi, tiedottaa Rosk´n Roll. Itsepalvelukonttiin voi tuoda vaarallisia jätteitä joka päivä klo 7–22 riippumatta myymälän aukioloajoista.

Itsepalveluasioinnissa asiakas antaa etukäteen tiedot jätteistään osoitteessa web.rosknroll.fi. Sen jälkeen asiakas saa tekstiviestitse linkin, jolla pystyy avaamaan itsepalvelukontin oven. Asiointiin tarvitsee älypuhelimen.

Jätteiden tuonti vaarallisen jätteen konttiin on maksutonta. Palvelu on tarkoitettu kotitalouksien kohtuullisille jätemäärille. Vaarallisen jätteen konttiin voi tuoda mm. aerosoleja, akkuja, jäteöljyjä, liuottimia, loisteputkia, energiansäästölamppuja, maaleja ja torjunta-aineita. Konttiin ei voi tuoda mm. asbestia tai sammuttimia tai muitakaan jätteitä, joita ei ole mahdollista kirjata verkkopalvelussa. Tuo jätteet suljetuissa pakkauksissa, joista selviää pakkauksen sisältö.

Tarkemmat ohjeet ja tiedot asiointiin vaarallisen jätteen itsepalvelukontilla löytyvät Rosk’n Rollin verkkosivuilta rosknroll.fi.