Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Ohjatun liikunnan kausi käynnistyy Vihdissä ensi viikolla – Tarjolla muun muassa voimaharjoittelua ja retkeilyn alkeiskurssi

Vihdin liikuntapalveluiden ohjatun liikunnan kausi käynnistyy jälleen maanantaina 29.8. Ilmoittautuminen ryhmiin on käynnissä. Osa ryhmistä on täynnä, mutta vielä mahtuu mukaan.

Tänä vuonna tarjonnassa on paljon vanhaa tuttua, mutta myös uusia kokeiluja. Uutta on muun muassa keho ja mieli -tunti, joka on joogamaista harjoittelua kehoa vahvistaen ja venyttäen. Ikäihmisten voimaharjoittelun mahdollisuudet ovat parantuneet uusien kuntosaliryhmien myötä, nyt entistä laajemmalla porukalla on mahdollisuus päästä toimintaan mukaan. Erityisryhmäläisiä on ajatellen käynnistymässä on mm. kevennetty sekä sydänsairaiden kuntosali. Jos toiveena olisi ohjattu tunti, mutta jumppa ei tunnu omalta asialta niin kuntopiiri on oiva tapa liikkua.

Syksyn uutuutena on myös retkeilyn alkeiskurssi sekä muita luontoretkeilyyn liittyviä tapahtumia. Retkikurssilla osallistujat pääsevät harjoittelemaan retkeilyn perustaitoja käytännönläheisesti. Kurssin päätteeksi tehdään päiväretki, jolla kerrataan kurssin aikana opittuja taitoja. Kurssi on tarkoitettu kaikille retkeilystä kiinnostuneille.

Tarjolla on myös marja-sieniretkiä, ruskaretki Kattilajärven ulkoilualueelle sekä luontoretkiä muun muassa Oittaan ulkoilualueelle ja Sipoonkorven kansallispuistoon.

Kaikki tiedot toiminnasta sekä ilmoittautumislinkit löytyvät Vihdin liikuntapalveluiden nettisivuilta vihti.fi