Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Ville ja Natalia Kestilä K-Supermarket Vihdin kauppiaiksi

Uudet kauppiaat aloittavat lokakuun alussa.

K-Supermarket Vihti saa uudet kauppiaat. Kauppiaina aloittavat Ville ja Natalia Kestilä. Ville Kestilä toimii tällä hetkellä kauppiaana K-Market Tervapadassa Tervakoskella.

– Vihdin kirkonkylä on idyllinen paikka ja kauniin maaseudun ympäröimä. Se sopii meille erittäin hyvin, uskoisin että paremmin kuin ruuhkainen keskusta. Muutamme Vihtiin pieneltä paikkakunnalta, joten uskon, että tulemme viihtymään, Ville kertoo Keskon tiedotteessa.

Villen ohella kaupan toiminnassa on tiiviisti mukana puoliso Natalia Kestilä. Alkuun kauppiaspari kertoo tutustuvansa asiakkaisiin ja heidän toiveisiinsa.

– Olisikin hienoa, jos asiakkaat tulisivat kaupalla juttelemaan ja kertomaan tuote- tai palvelutoiveita tai vaikka tarjoamaan omia lähituotteitaan myyntiin. Ainakin jommankumman tapaa kaupalta joka päivä, Ville toteaa.

Vastuullisuudella tulee olemaan iso rooli kaupan toiminnassa.

Ville Kestilä on käynnistänyt Kiusaamisvapaa vyöhyke -toimintamallin, joka syntyi hänen kohdatessaan nykyisen kauppansa liepeillä koululaisten välistä vakavaa kiusaamista. Sen seurauksena Kestilä julisti kauppansa kiusaamisvapaaksi vyöhykkeeksi ja turvapaikaksi kiusatuille. Toimintamalli on sittemmin laajentunut lähes kaikkiin, noin 800 K-Marketiin, teko on saanut useita tunnustuksia ja siitä on tehty K-Market-ketjussa pysyvä toimintapa.

Kestilöillä on kaikkiaan pitkä kokemus kauppiaana toimimisesta, ja K-Supermarket Vihti on heille kuudes K-kauppapaikka. Vapaa-ajalla pari suuntaa mielellään esimerkiksi mökkeilemään tai veneilemään.

K-Supermarket Vihdin nykyinen kauppiaspari Tommi ja Mari Kaipainen jatkaa uraansa uusin suunnitelmin.