Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Ruokalähettipalvelu Wolt aloitti toiminnan Nummelassa – ”Otamme mielellämme valikoimaan lisää ravintoloita”

Ruoan kotiinkuljetuspalvelu Wolt aloitti toimintansa alkuviikolla Nummelassa. Palvelu käynnistyi paikkakunnalla tiistaina 23. elokuuta ja sen piirissä on Nummelassa tällä hetkellä kolme ravintolaa.

Woltin Suomen maajohtajan Henrik Pankakosken mukaan Woltilla ei toistaiseksi ole alueella omia lähettikumppaneita, vaan sovelluksella toimivat ravintolat hoitavat ruoka-annosten kuljettamisen itse.

– Otamme mielellämme valikoimaan lisää ravintoloita, joilla on toimitusvalmius, ja uskomme, että nummelalaiset innostuvat käyttämään palvelua aktiivisesti, kertoo Pankakoski.

Uskomme, että nummelalaiset innostuvat käyttämään palvelua aktiivisesti.

Woltin Suomen maajohtajan Henrik Pankakoski

Hänen mukaansa paikalliset ravintolat hyötyvät Wolt-kumppanuudesta, vaikka toimittavatkin ruoan itse. Ravintolat esimerkiksi saavat sovelluksen kautta näkyvyyttä ja ovat osana markkinointikampanjoissa.

– Todella monella suomalaisella on Woltin sovellus ladattuna, mikä tekee uusien asiakkaiden hankkimisesta helpompaa ravintoloille, toteaa Pankakoski.

Ulkopaikkakuntalaisten on hänen mukaansa myös helppo saada kuva paikkakunnan ravintolatarjonnasta.

Sovelluksen kautta tehtävien kuljetustilausten vastaanotto jouduttiin keskeyttämään tilapäisesti keskiviikkona aamupäivällä 24. elokuuta. Pankakosken mukaan kyseessä oli sovelluksen pieni ja tilapäinen tekninen häiriö, joka saatiin korjattua nopeasti.

Wolt on teknologiayhtiö, joka perustettiin Suomessa vuonna 2014. Palvelun mobiilisovelluksella tai verkkosivujen kautta käyttäjät voivat tilata ruokaa kotiinkuljetuksella.

Yhtiö kuuluu nykyisin Yhdysvaltalaiselle Doordashille. Yhtiön myyminen julkistettiin marraskuussa 2021 ja kauppa saatiin päätökseen kesäkuussa. Wolt toimii tällä hetkellä 23 maassa. Suomessa palvelu toimii 40 paikkakunnalla.