Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Yrittäjät kertovat | Millaiset ovat tulevan syksyn näkymät?

Liikuntapaikkajohtaja Esa Mäkinen, Vihdin Jäähalli

Iso vaikuttava asia on sähkön hinta ja siihen liittyvä epävarmuus, kun ei tiedä kuinka korkeaksi hinta vielä nousee. Seuraamme asiaa koko ajan. Pyrimme kaikin keinoin omassa toiminnassamme mahdollisiin sähkönkulutukseen vaikuttaviin toimenpiteisiin. Olemme jo keväällä ilmoittaneet käyttäjille, että saatamme joutua korottamaan hintoja kesken kauden. On hämmentävää, kun etukäteen ei oikein voi suunnitella mitään, mikä aiheuttaa sen, että joutuu tekemään äkkinäisiä päätöksiä.

Yrittäjä Juulia Jokinen, Uunisauna

Uskon pikkujoulukauteen ja siihen, että ihmiset löytävät saunomaan. Odotan syksyä, tämä on ensimmäinen sesonkini. Haaste on löytää vakiasiakaskuntaa.

Yrittäjä Mika Lätti, Kino Laika

Syyskausi tarkoittaa meillä uutuuselokuvia, esittelijävieraita ja konsertteja. Tärkein juttu ovat yksityisnäytökset ja -tilaisuudet, joita on varattu jo paljon. Iloitsemme suomalaisesta elokuvatarjonnasta. Tällä hetkellä leffalipun hinta ei nouse. Työvoiman saaminen on nyt haasteellista.

Yrittäjä Tiina Rautiainen, Tuusan Tupa

Ennustettavuus on vaikeaa tällä hetkellä ja kulurakenne nousee kaikin tavoin. Meillä on kuitenkin ollut hyvä kesä, ja syksykin näyttää hyvältä; juhlia pidetään. Suunnittelemme parhaillaan talven menua ja sunnuntaibrunssien aloittamista Tuusan Tuvalla. Katsomme valoisasti tulevaisuuteen.