Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Elokuvaesitykset käynnistyvät Vihdin pääkirjastossa – ensimmäinen elokuvaesitys ensi viikolla

Tänä syksynä Vihdin pääkirjastossa järjestetään säännöllisesti elokuvaesityksiä niin lapsille kuin aikuisille.

Kerran kuussa keskiviikkoisin pidetään päivänäytös aikuisille klo 13.30. Ensimmäisenä elokuvana 7.9. nähdään Anthony Hopkinsin ja Olivia Colmanin tähdittämä draama Isä (The father) vuodelta 2020. Elokuva kertoo 80-vuotiaasta Anthonysta, joka muistisairaudesta huolimatta elää vielä kotonaan Lontoossa, ja hänen aikuisesta tyttärestään, joka yrittää parhaansa mukaan auttaa isäänsä mutta joutuu samalla luopumaan omista haaveistaan. Ikäraja elokuvaan on K12.

Syksyn mittaan juhlistetaan myös uutta alkavaa Rings of power -sarjaa esittämällä kaikki Taru Sormusten herrasta -elokuvat. Ensimmäisenä nähdään Lord of the rings: Sormuksen ritarit keskiviikkona 14.9. klo 15. Ikäraja elokuvalle on K12 ja kesto 178 min.

Lauantaina 17.9. klo 10 alkaen on luvassa animaatiosarjan Star Wars: Rebels -maratoni. Aloitamme Rebels: Kapina nousee -elokuvalla ja sen jälkeen jatkamme 1.kauden jaksoilla. Jaksoissa on suomenkielinen puhe. Ikäraja K7.

Kirjasto tarjoaa näytöksiin elokuvaherkut.

Loppusyksyn elokuvaesityksistä löytyy tieto mm. Vihdin kunnan tapahtumakalenterista, Lukki-verkkokirjastosta ja kirjaston facebook-sivuilta. Ehdotuksen seuraavaksi aikuisten iltapäiväelokuvaksi voi lähettää kirjastolle sähköpostitse osoitteeseen vihdin.kunnankirjasto@vihti.fi.