Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Nummelan DNA-liikkeen ryöstöstä lisätietoja ja kuvia – poliisi pyytää havaintoja nyt hätänumeroon

Länsi-Uudenmaan poliisi tutkii Nummelan DNA-liikkeessä torstaina 1.9. tapahtunutta ryöstöä. Tapahtuneesta on selvillä uusia lisätietoja: epäiltyjen ajoneuvon rekisteritunnus sekä tapaukseen liittyvät kuvat epäillyistä ja autosta. Uutta on sekin, että poliisi pyytää havainnot tapahtuneesta ja tiedot epäillyistä tai ajoneuvosta nyt hätänumeroon 112.

Epäiltyjen ajoneuvo on punainen Audi A3, jonka rekisteritunnus on AL-381-XB.

Epäillyt tekijät ovat kolme noin 30–40-vuotiasta miestä, jotka ovat vartaloltaan rotevia. Valvontakamerakuvassa heistä kahdella on tummat vaatteet, kolmannella vaaleammat. Kaikki pitivät kasvoillaan kirurginmaskeja. Miehet poistuivat mahdollisesti 2-tien suuntaan.

Poliisi tutkii asiaa ryöstönä. Tutkinnanjohtaja Robin Huldénin mukaan kahden epäillyn henkilöllisyys on poliisin tiedossa. Epäiltyjä ei ollut vielä saatu kiinni perjantai-iltapäivään mennessä.

Nummelan DNA-liike toimii Citymarketin liiketalossa ja avautuu aamukymmeneltä.

– Miehet tulivat sisään heti kun liike aukesi ja ryöstivät liikkeessä olleen myyjän, Huldén kertoo.

Saaliiksi epäillyt saivat muutaman sadan euron pohjakassan sekä muutamia puhelimia. Heti teon jälkeen he poistuivat paikalta.