Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin kesänäytelmän näki liki 5 000 katsojaa

Vihdin Teatterin kesänäytelmän Diivat kävi kesän aikana katsomassa 4 928 katsojaa. Esityksiä kesänäytelmällä oli kaikkiaan 18. Diivat sai ensi-iltansa Vihdin Teatterin kesäteatterissa 9.7.

– Olemme tyytyväisiä katsojalukuun, vaikka olisihan katsojia toki enemmänkin sopinut, kommentoi Vihdin Teatteri ry:n puheenjohtaja Kari Sohlberg.

Kesänäytelmä on perinteisesti teatterin toiminnan kivijalka, joka turvaa taloudellisesti teatterin monenlaisen toiminnan.

– Kesäteatteri tuotti taloudellisesti melko hyvin. Ainakin lähitulevaisuudesta selvitään ja toimintaa pystytään jatkamaan.

Kesänäytelmä poikkesi totutusta. Näytelmässä sukupuoliroolit keikautettiin ylösalaisin ja miehen roolissa nähtiin nainen ja miehet puolestaan näyttelivät naisia. Teatterin väki on saanut näytelmästä hyvää palautetta:

– Palautetta tuli kohtuullisen paljon ja kaikki palaute oli oikeastaan ainoastaan hyvää. Positiivista palautetta saivat myös järjestyksenvalvonta ja kahviopalvelu, Sohlberg iloitsee.

Vihdin Teatterin talvinäytelmän osalta Sohlberg ei vielä paljasta mitään. Ensi kesän näytelmä- ja ohjaajavalinta on vielä kesken.