Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Vihdissä järjestetään kiertoajelu uusille vihtiläisille –  mukaan mahtuu 54 henkilöä

Vihdissä järjestetään kiertoajelu uusille vihtiläisille, tiedottaa Vihdin kunta. Kiertoajelu järjestetään lauantaina 24.9. klo 12.45 – 17.30 ja sen järjestävät Vihdin kunta, Vihdin seurakunta, Vihdin Opaskerho Hiidenheilat ja Vihti Seura. Kiertoajelu on ensisijaisesti suunnattu äskettäin Vihtiin muuttaneille tai vasta lyhyen ajan kunnassa asuneille. Kiertoajelulla tutustutaan Vihdin palveluihin, historiaan ja harrastusmahdollisuuksiin Opaskerho Hiidenheilojen opastuksen johdolla.

Bussi lähtee Vihdin kirkonkylän linja-autoasemalta klo 12.45 ja saapuu Nummelan linja-autoasemalle klo 13, josta kierros varsinaisesti alkaa. Kiertoajelun hinta on 10 euroa per henkilö (maksu käteisellä linja-autossa).

Kiertoajelulle mahtuu mukaan 54 henkilöä, ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen kiertoajelulle 18.9. tai aikaisemmin, mikäli osallistujamäärän täyttyy ennen sitä. Ilmoittautumislomake löytyy Vihdin kunnan verkkosivuilta vihti.fi.