Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kilta käynnistää Nummelan elinvoimaa ja kivijalkaliikkeitä tukevan projektin – ensimmäinen Palveleva Nummela -kunniakirja Putiikki Bralle

Nummelan Kilta palkitsi Putiikki Bran ja sen yrittäjän Merja Järventaustan Palveleva Nummela -kunniakirjalla tiistaina.

Palkitseminen oli lähtölaukaus Palveleva Nummela -kilpailulle ja kampanjalle, jonka Kilta kohdistaa kaikkiin Nummelan kivijalkaliikkeisiin syyskaudella.

– Killan tavoitteena on tälläkin tavoin tukea Nummelan taajaman elinvoimaisuutta yhdessä siellä toimivien yrittäjien ja organisaatioiden kanssa, toteaa Palveleva Nummela -projektin vetäjä Juha Vesanto Nummelan Killasta.

Työryhmän muut jäsenet ovat yrittäjät Monica Paavilainen ja Johanna Tamminen.

Merja Järventausta avasi alusvaateliike Putiikki Bran Nummelaan seitsemän vuotta sitten, vuonna 2015.

Järventausta yllätettiin täydellisesti, kun liikkeeseen astuivat Killan miehet, kiltakomentaja Tauno Maksniemi ja Juha Vesanto Palveleva Nummela -kunniakirjan kanssa.

– Tiedämme, ettei kivijalkayrittäjillä ole helppoa. Mutta kun palvelee asiakkaat hyvin ja on uudistumiskykyinen, voi pärjätä. Tähän haluamme kannustaa muitakin.

– Putiikki Bra on oiva esimerkki hyvin toimivasta kivijalkaliikkeestä. Sen näyteikkuna saa uuden ilmeen usein ja palvelu on ammattitaitoista. Yrittäjä Merja Järventausta on tuonut hyvän lisän Nummelan keskustan palveluihin Putiikki Bran valikoimalla, perustelivat Vesanto ja Maksniemi Killan huomionosoitusta.

Järventausta totesi, että näyteikkuna on tärkeä: moni ajaa Pilkkukujan kautta nähdäkseen liikkeen ikkunan.

Palveleva Nummela -projektin vetäjä Juha Vesanto kertoo, että todennäköisesti marraskuun aikana Killan työryhmä kiertää liikkeissä kertomassa hankkeesta ja siihen liittyvästä kilpailusta.

Työryhmä kiinnittää huomiota liikkeiden ulkoasuun, näyteikkunaan jos sellainen on, palveluun, siisteyteen ja mahdollisiin erityispiirteisiin.

– Työryhmä valitsee useamman liikkeen, joiden joukosta yleisö saa äänestää mielestään parasta, tai sitten omaa ehdokastaan.

– Kilpailusta tullaan informoimaan paikallislehdissä ja sosiaalisessa mediassa myöhemmin syksyllä. Tarkoitus on joulun alla palkita liike, joka saa Palveleva Nummela -kiertopalkinnon ja kunniakirjan. Kilpailusta on siis tarkoitus tehdä jokavuotinen, Vesanto selvittää.