Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vihdin Uutisten vaalikone nyt auki - löydä ehdokkaasi!

Nummelalaiselle Pauli Pöyhiälle kehonrakennuksen SM-kultaa

"En vielä meinaa uskoa todeksi, että voitin vihdoin suomenmestaruuden ja lisäksi pääsen kilpailemaan ulkomailla liiton kustantamana!"

Nummelalainen kuntosaliyrittäjä Pauli Pöyhiä on voittanut kehonrakennuksen raskaansarjan (+90kg) suomenmestaruuden. Kilpailut pidettiin lauantaina 3.9 Tampereella Tähti Areenalla.

– En vielä meinaa uskoa todeksi, että voitin vihdoin suomenmestaruuden ja sen lisäksi pääsen kilpailemaan ulkomailla liiton kustantamana! Upea kokemus. Kiitos tästä kuuluu vuosien pitkäjänteiselle työlle, Pöyhiä kommentoi.

– Voittamalla suomenmestaruuden minut valittiin edustamaan Suomea Italiassa 7 – 8.10. järjestettävissä Amateur Olympia -kilpailuissa. Kilpailut ovat kuin EM- tai MM-kilpailut. Kilpailuihin tulee huippukilpailijoita ympäri maailmaa, sillä tiettyjen sarjojen voittajat voittavat ammattilaiskortin. Kehonrakennuksessa ja muissa fysiikkalajeissa ammattilaiseksi tullaan voittamalla tietty kilpailu eli ammattistatus ansaitaan näytöillä.

Ennen SM-kisoja Pöyhiä kävi kilpailemassa Norjassa Regionals -nimisissä kilpailuissa elokuussa.

– Nämä kilpailut olivat rekisteröintikilpailut, joissa kilpailemalla saa kilpailuoikeuden muihin isompiin kilpailuihin. Sijoituksella ei ollut väliä, vaan osallistumisella sai tämän oikeuden.

Seuraavat kilpailut Pöyhiällä ovat 17.9. Oulussa.

– Oulu Open -kilpailut ovat täysin uudet kilpailut ja haluan osallistumisellani tukea liittoa ja järjestäjiä. Kilpailut vaativat kilpailijoita.

Harjoitteluprosessi Pöyhiällä alkoi kilpailupäätöksen tekemisellä viime syksynä.